Producători

Politica de confidentialitate

TIMtuning S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

TIMtuning  S.R.L. garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor gazduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de către TIMtuning S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, TIMtuning S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor sunt: fidelizare şi discounturi acordate clienţilor. Este necesar să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru comunicările comerciale, livrarea produselor şi emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea noastră de a vă putea livra produsele.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru aceasta, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă la adresa de email: info@timtuning.ro.
Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curand posibil.
TIMtuning S.R.L. îşi declină orice răspundere pentru conţinutul site-urilor la care această pagina web face trimitere.
TIMtuning S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica atât conţinutul, cât şi structura site-ului în orice moment şi fără nevoie de preaviz.
Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii şi informaţiilor din prezentul site, cu excepţia deţinătorului sau legal, fără acordul prealabil al TIMtuning S.R.L., dă dreptul unilateral şi neechivoc ca TIMtuning S.R.L. să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanţelor legal competente pentru sancţionarea acestor fapte.
Garantăm securitatea şi confidenţialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.
Furnizarea datelor personale nu implică nicio obligaţie din partea utilizatorilor, iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita oricând ştergerea datelor personale din baza de date.
TIMtuning S.R.L. va respecta informaţiile confidenţiale pe care le-aţi furnizat şi NU va vinde, NU va închiria informatiile despre clienţii săi.
Datele personale necesare prelucrării pentru emiterea Facturilor Fiscale în conformitate cu Legislaţia în vigoare sunt:
• Nume şi prenume
• Adresa
• Codul Numeric Personal

Datele personale necesare prelucrării pentru livrarea produselor comandate sunt:
• Numele şi Prenumele
• Adresa de livrare completă (nu este necesar sa fie adresa de domiciliu)
• Număr de telefon de contact (nu este necesar sa fie numărul de telefon personal al persoanei care îşi declară datele)

Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile incomplete sau făcute fără informaţii de bază.Informaţiile colectate înainte de implementarea schimbărilor vor fi asigurate în conformitate cu vechile reguli de confidenţialitate.

Condiţii returnare şi Garanţii

Conform legislaţiei din România, returnarea produsele cumpărate de pe www.timjante.ro se poate face în termen de 10 zile calendaristice de la cumpărarea lor; acest lucru se aplică doar persoanelor fizice. Legislaţia românească în domeniu prevede: “consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.
În cazul în care doriţi returnarea produsului cumpărat din magazinul online www.timjante.ro, cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în maxim 15 zile calendaristice de la retur. Conform Art.7 din O.G. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cheltuielile de returnare sunt in sarcina consumatorului.

Acest lucru inseamna ca daca un client in calitate de consumator persoana fizica, s-a razgandit asupra cumpararii unui produs, il poate returna prin colet in termen de 14 zile, doar in starea de produs in care l-a primit, fara urme de uzura, fara mici zgarieturi sau lovituri, in ambalajele originale, insotit de cerere scrisa prin care doreste sa renunte la cumparare si solicita returnarea banilor. Dupa primirea coletului si constatarea starii conforme de produs, vanzarea se va anula si consumatorul va primi banii inapoi in contul sau bancar.

Conform Art.10, litera C din legea O.G. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Clientul are obligaţia de a anunţa un reprezentant al TIMtuning S.R.L., prin e-mail sau telefonic, pentru a stabili modalitatea de returnare.

Pentru produsele achiziţionate din magazinul www.timjante.ro, produsul returnat:
1. NU trebuie să fie deteriorat;
2. NU trebuie să conţină urme de utilizare;
3. NU trebuie să fi fost montat şi demontat (rupt siguranţele cu care au fost sigilate părţile componente);
4. Trebuie să fie returnat în ambalajul său original (nedeteriorat) cu toate accesoriile şi etichetele intacte;
5. Trebuie să aibă asupra sa toate documentele însoţitoare cu care a fost expediat (factură, garanţie, manual instrucţiuni, etc.).

Daca produsul returnat (achiziţionat din magazinul www.timjante.ro) este deteriorat, are semne de utilizare (montaj/demontaj) şi nu poate fi vândut ca produs nou, ne rezervăm dreptul de a refuza primirea produsului sau de a percepe o taxă de 30% din preţul produsului din momentul cumpărării.
Dacă produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dvs. (cod, culoare, etc.), costul de retur (sau schimbare) al produsului este suportat în întregime de noi.
Dacă produsul prezintă defecte de fabricaţie sau componente lipsă în colet, vă rugăm să vă adresaţi TIMtuning S.R.L. pe adresa de e-mail info@timjante.ro.

Executarea contractului la distanţă

Comerciantul trebuie să îşi îndeplinească obligaţiile contractuale în termen de cel mult 30 de zile de la data la care consumatorul a transmis comanda, cu excepţia cazului în care părţile au convenit altfel.
 Comerciantul, în cazul în care nu poate executa contractul din cauză că produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie să informeze consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată trebuie rambursate de comerciant în termen de maximum 30 de zile.
Comerciantul poate livra consumatorului un produs sau serviciu de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate numai dacă acest lucru a fost prevăzut înainte de încheierea contractului şi/sau în contract, astfel încât consumatorul să fie informat în mod clar despre această posibilitate. În caz contrar, furnizarea unor produse sau servicii similare celor solicitate va fi asimilată cu livrarea fără comandă. Cheltuielile de returnare a produselor, în situaţia exercitării dreptului de denunţare unilaterală a contractului, sunt în acest caz în sarcina comerciantului, element asupra căruia consumatorul trebuie să fie informat.

Garanţii

Dacă produsele comercializate implică un mecanism de funcţionare, acestea vor fi însoţite de certificatul de garanţie corespunzător, oferit de producătorul sau importatorului produsului respectiv. Această garanţie (garanţie comercială), emisă de producător / importator, reprezintă perioada în care consumatorul beneficiază de reparaţii gratuite, realizate de producător / importator. Garanţia unui produs este valabilă numai dacă produsul a fost utilizat conform instrucţiunilor de folosire. Pentru produsele care necesita montaj specializat in ateliere autorizate RAR, garantia este valabila numai daca are completate datele instalatorului si o nota de constatare a defectului, eliberata de service-ul constatator. Pentru a putea beneficia de garantia unui produs este necesară returnarea tuturor actelor şi accesoriilor care au fost livrate împreună cu produsul pentru care solicitati garanţia.
TIMtuning S.R.L. nu oferă alte garanţii pentru produsele comercializate prin intermediul www.timjante.ro în afara celor prevăzute de către producător / importator.
Pentru orice detalii sau neclaritati va rugam sa ne contactati prin e-mail la info@timjante.ro sau telefonic la 0723204080.

Plata


Modalităţile de plată disponibile în acest moment sunt:
- plata în avans prin ordin de plată pe baza unei facturi proforme emise de TIMtuning. După încasarea ordinului de plată, produsele vor fi expediate.
- plata online
- plata ramburs – Comanda se achită la livrare, către reprezentantul curierului.

Preţul


Toate preturile afisate pe site-ul www.timjante.ro sunt exprimate în RON şi conţin TVA 24%.

Preturile la JANTE ALIAJ si OTEL afisate pe siteul www.timjante.ro sunt valabile pentru comanda de 1 set ( 4 buc ).

Perioada de valabilitate a pretului sau ofertei este de 30 zile.Orice comandă plasata prin intermediul siteului www.timjante.ro, telefonic la numerele de pe site sau la adresa de e-mail info@timjante.ro , are valoare contractuală conform legislaţiei în vigoare.
Indiferent de modalitatea aleasă de către client pentru plasarea comenzii, el trebuie să fie de acord cu termenii şi condiţiile de pe site, înţelegând totodată valoarea contractuală a fiecărei comenzi efectuate.

Stoc

Produsele afisate pe site au scriptic 10 buc./stoc, insa aceasta cantitate nu este in totdeauna reala din cauza neactualizari in timp real a stocului.Mai sunt si produse care se importa DOAR pe baza de comanda ferma, termenul de livrare pentru aceasta categorie de produse se comunica direct clientului in momentul cereri de oferta.


PayPal