Producători

TIMJante

 

TIMjante.ro este magazin online al TIMtuning SRL. TIMjante nu este doar un magazin online. La noi gasesti consultanta, indrumari, sfaturi, toate rezultand din experienta noastra si a colaboratorilor/producatorilor, dar  si din experienta clientilor nostri. 
        Aici nu gasesti doar niste vanzatori. Aici gasesti niste oameni carora le plac masinile, care isi iubesc munca, care nu vor doar sa iti vanda ceva si atat. Noi vrem sa ramanem prieteni si sa devenim partenerul si furnizorul tau pentru orice ai nevoie pentru masina ta, mult timp de acum inainte. Cu sute dintre clientii nostri am ajuns sa ne cunoastem personal si am ramas prieteni. Cu altii ne dorim sa se intample la fel in viitor.
La noi gasesti numai produse omologate TUV sau RAR, de calitate foarte buna, originale sau aftermarket. Furnizorii nostri sunt din Germania, Marea Britanie, Italia, SUA.
        Ne dorim ca piata romaneasca de tuning si accesorii sa se apropie de piata germana, cu furnizori seriosi si puternici, cu produse de calitate foarte buna, omologate, cu clienti informati, care cauta produse bune, sigure si cu omologare TUV. Aceasta ofera garantia unui produs verificat, fiabil si sigur. Clienti care stiu ce vor si care nu cauta produse ieftine (chiar daca sunt constienti ca ele sunt proaste, nesigure si putin fiabile sau contracfacute), doar pentru ca nu isi pot permite produse de calitate, sigure si fiabile. Ne gandim mai ales la siguranta, este vorba de suspensii, jante, frane, anvelope si altele care, in anumite situatii, pot face diferenta intre viata si moarte, mai ales pentru cei care iubesc viteza. 
        Multe dintre produsele din piata tuning si accesorii sunt poate un moft, se poate si fara. Daca nu ai banii necesari sa pentru un produs calitativ bun, mai bine mai astepti pana aduni banii pentru a lua produsul care trebuie. Este pacat sa arunci banii pe ceva, doar pentru ca este ieftin si nu ai bani mai multi acum.
        Acum multi ani poate nu gandeam asa si ne apuca rasul cand unii din partenerii nostri din Germania ne spuneau astfel de lucruri. Dupa ani si ani am ajuns sa intelegem si sa le dam dreptate. 
        Siguranta si viata sunt cele mai importante. 
        Informeaza-te bine inainte sa alegi! Alege siguranta! Alege originalul! 
        Facem parte din reteaua internationala JMS Racelook, cu baza in Germania si cu activitate in Germania si alte 20 tari:Australia,Austria, Brazilia,China, Danemarka, Elvetia, Finlanda,Grecia, Hong Kong, Indonesia,Japonia, Marea Britanie, Olanda, Portugalia,Romania, Singapore,Spania,Suedia,Thailanda

        Suntem importator oficial in Romania pentru:

- Barracuda Racing Wheels - jante premium
- Cobra - bullbar, praguri inox
- Corniche Sport Wheels - jante premium
- Eisenmann - evacuari; furnizor exclusiv pentru masinile sport ale Porsche AG
- FOX - evacuari sport
- H&R - suspensii sport. H&R este partener BMW Motorsport si echipeaza exclusiv toate masinile Mercedes din campionatul german DTM, toate masinile din Porsche Super Cup si Porsche Carrera Cup. De asemenea furnizeaza pentru Formula1, GP2 si Rallye.
- Hofele - premium tuning Porsche, Audi, VW, Mercedes, Land Rover, Bentley, Jaguar
- JMS - design exterior, interior
- KW - suspensii sport. KW este furnizor pentru invingator in multe editii al ADAC Zurich 24-hour race Nürburgring si furnizor pentru ADAC GT Masters, FIA GT1 World Championship, International GT Open, WTCC
- LSD LamboStyleDoors
- Piecha - tuning si design premium pentru Mercedes
- Remus - evacuari sport
- Sandtler - motorsport si tuning
- Supersprint - evacuari sport
- Ulter Sport - evacuari sport
- Weitec - suspensii sport
- Wiechers Sport 
- Work Japonia - jante

Viziteaza magazinul Timjante.ro pe ShopMania

PayPal